ImageSlider

Kilpapurjehdusta N&aumlsij&aumlrvellä Menossa mukana N&aumlsij&aumlrven purjehdusseura Tampereen pursiseura Vene 71

torstai 23. elokuuta 2018

Sarjakilpailu 5 tulokset & Sarjakilpailun lopputulos

Klikkaamalla tästä näet Sarjakilpailu 5 tulokset

Sarjakilpailu 5 purjehdittiin reippaassa Kesoilituulessa, joka näytti rataveneille parastaan (lue: pahintaan). 0-11 m/s idän ja lännen välistä tuulta (vallitseva suunta lounaasta).
LYS-veneet saivat nauttia vähän reippaammasta lounaistuulesta, n. 7-9 m/s, heti kun olivat päässeet lenssaamaan pois etelän puoleisilta kiintomerkeiltä.

Sarjakilpailun kaikki osakilpailut on nyt purjehdittu!

Tänä vuonna saatiin yhtä vaille jokaisessa kilpailussa kaikille kolmelle veneluokalle omat luokkansa lähtöihin: H, Laser ja LYS.

Säät ovat hellineet kisaajia, sillä vain kaksi sarjakilpailua jouduttiin siirtämään oletettujen olosuhteiden vuoksi, ja monessa kilpailussa ollaan purjehdittu ihan reippaissakin tuulissa. Vanha kunnon Kesoilituuli kärvisteltiin tosin kuitenkin kahdessa viimeisessä osakilpailussa.

H-luokassa oli ensimmäistä kilpailua lukuunottamatta kaikissa osallistujia 3-6 venettä, kärkikolmikon ollen selkeästi aktiivisin porukka. 

Lasereissa vain kaksi venettä kisasivat koko sarjan, mutta ennen kahta viimeistä osakilpailua starttilinjalla näkyi jopa kymmenen venettä yhdellä kertaa. Viimeiseen kahteen kisaan tuli osallistujakato, kun hädin tuskin saatiin omaa luokkaa. Koko sarjassa oli 15 yksittäistä kilpailijaa.

LYS-sarjassa oli tällä kaudella ilahduttavan paljon osallistujia. Joka kilpailussa oli vähintään 5 osallistujaa, ja osallistujamäärä pysyi hyvänä läpi koko kauden. Kärkinelikko oli aktiivisin, kun vain lopputulosten kolmas ja neljäs jättivät yhden kilpailun välistä, kärkikaksikko osallistui kaikkiin kisoihin.

H-luokan voittajaksi aktiivisimmalla osallistumisella ja hyvillä sijoilla ratkesi:
Santen, Petri Laaksonen, TaPS. Miehistössä Juha Vainio sekä Mikko Aromaa/Vilho Aaltonen/Vesa Karhusaari
Suurimman luokan, vaikkakin pienimmän veneen, Laserien sarjan voitti vahvalla suorittamisella ja aktiivisella osallistumisella:
Eppu Kiiskilä,  TaPS
LYS-veneiden voiton vei perinteitä kunnioittaen
Vitalina, Esa Lahtinen, N. Miehistössä Timo Syren, Kari Koistinen, Mika Keinonen ja Pasi Hongisto

Klikkaamalla tästä näet sarjakilpailujen lopputuloksen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti