ImageSlider

Kilpapurjehdusta N&aumlsij&aumlrvellä Menossa mukana N&aumlsij&aumlrven purjehdusseura Tampereen pursiseura Vene 71

tiistai 1. syyskuuta 2015

Sarjakilpailu 8 uusinta 1.9. peruttu

Tuuliennuste tälle päivälle näyttää niin kevyeltä että joudumme perumaan Sarjakilpailu 8:n uusinnan. Kilpailu pyritään järjestämään uudelleen viikolla 38. kilpailupaallikko@taps.fi

4 kommenttia:

 1. Onnistuisiko mitenkään viikolla 37? Matkoilla vk 38..

  VastaaPoista
 2. Olisi kyllä kannattanut lähteä yrittämään, koska sää on melko epävakaan oloinen. Noita ennusteita ei kannattaisi ottaa kovin vakavasti, koska ne osuvat edes samalle hehtaarille hyvin harvoin. Esimerkkinä vaikkapa viime lauantai: ennuste 4 m/s, toteuma 8-12 m/s. Vain suunta oli suurin piirtein oikein! Tällä menolla tulee syksy ja pimeät illat...ei hyvä!

  t:Esa

  VastaaPoista
 3. Viikolla 37 uusitaan, toivottavasti, muiden seurojen peruttuja kisoja. Perumiseen on kirjoitettu selvät perusteet ja ohjeet sarjakilpailusääntöihin. Aina voidaan jossitella ja harmitella mutta perumista ei tehty kevyin perustein. Kilpailupäällikkö soitti meteorologille ja ennuste oli alle 1 m/s tuulta. Ja illaksi kevenevää. Perumiset harmittaa kaikkia mutta minkäs teet kun ei tuule.

  VastaaPoista
 4. Edelleen sanon, että kannattaisi kuitenkin käydä yrittämässä. Nytkin tuli musta sadepilvi paikalle ja toi tuulta. Jos taas keli loppuu kesken, niin sitten vaan vihelletään peli poikki ja se on siinä. Niinhän aina ennenkin on tehty. Eivätkä nämä kommenttini ole mitään syytöksiä, vaan ehdotuksia, että saataisiin kisat ajettua ajallaan.

  t:Esa

  VastaaPoista